Workshops

Heb je altijd al je eigen leren tas willen maken? Heb je geen ervaring met naaimachines en helemaal niet met die snelle industriemachines? Toch is het mogelijk om met vakkundige hulp zelf een leren tas te maken. Sinds kort werk ik samen met een atelier in Arnhem. Hier worden cursussen, workshops en Masterclasses gegeven.
 
Masterclass Beugeltas: wil je een beugeltas leren maken of heb je ooit een beugeltas leren maken maar ben je niet tevreden met het eindresultaat? In twee dagen van acht uur of vier dagen van vier uur leer je een goed basispatroon te maken.  Je leert te werken met schuim en op maat gemaakte versteviging. Je leert aan de hand van diverse uitvoeringen van een beugeltas alle kneepjes die maken dat jouw tas er gelikt uit gaat zien! Omdat kwaliteit voor ons belangrijk is krijg je hierbij intensieve begeleiding en werk je in een kleine groep.
Vereist voor deze cursus:
- ervaring hebben met het tekenen van een patroon
- ruime ervaring in het maken van leren tassen, het hebben doorlopen van verschillende modules
- kunnen schalmen met de schalmmachine en kunnen omboeken
- op pittig tempo kunnen werken
Voor meer informatie: 06 - 45393135 Tanya Zeeman          Prijs € 335 inclusief 21% btw, koffie, thee, garen, Texon, Tufta en fournituren.  Geschikt leer kun je ter plekke kopen of eigen (standing) leer meenemen.
 
Daar twee dagen niet voor iedereen haalbaar is is er ook een verkorte variant. Dit is een intensieve workshop van een dag. Van 09.00 - 17.00 maak je, in een kleine groep, met deskundige begeleiding een beugeltas. Je werkt met een patroon waar je later thuis mee kunt variëren. 
Vereist voor deze workshop:
- ruime ervaring in het maken van leren tassen
- kunnen schalmen met de schalmmachine en omboeken
- op hoog tempo kunnen werken
Voor meer informatie: 06 - 45393135 Tanya Zeeman        Prijs € 225 inclusief 21% btw, koffie, thee, garen, Texon, Tufta en fournituren.  Geschikt leer en voering kun je ter plekke kopen of eigen (standig) leer meenemen. In deze workshop is een lunch inbegrepen.
 
Basis Cursus Op Maat
Wat als je niet aan de eisen voor de cursus/workshop voldoet maar wel ooit een beugeltas wil maken? 
Wij bieden een basiscursus aan waarin je, aan de hand van een eenvoudige leren tas, een patroon leert tekenen, met de schalmmachine en naaimachine leert omgaan. Je kunt deze cursus voor jou op maat laten maken. Raadzaam is het om daarna nog een module te volgen zodat je het tempo van de tweedaagse cursus Beugeltas zou kunnen volgen. 
Voor meer informatie: 06 - 45393135     Prijs € 17,50 per uur
Voor informatie over data en tijden: 026-3257440