Workshops

Heb je altijd al je eigen leren tas willen maken? Heb je geen ervaring met naaimachines en helemaal niet met die snelle industriemachines? Toch is het mogelijk om met vakkundige hulp zelf een leren tas te maken. Gezellig met een dochter, vriendin of een collega. 
 
Workshop Eigen Tas: je kiest een model uit, de soort en kleur leer, fournituren en gaat het patroon zelf uit leer snijden. Je plakt de onderdelen en Tanya naait alles in elkaar. Je bent een dag lekker bezig en gaat naar huis met een tas naar eigen ontwerp wat betreft leer en fournituren. Mocht je het niet binnen de tijd halen dan kun je een paar dagen later jouw tas ophalen. Tijd 10.00 - 16.00 uur. Kosten € 159,00 inclusief BTW, een lekkere lunch, koffie en thee. Maximaal drie personen.
 
Workshop Shopper Maken Zonder Naaimachine: door middel van metalen studs, holnieten, kun je een eigen leren tas in elkaar zetten. De panden van stevig leer zijn voorgesneden en van gaatjes voorzien. Tijd 14.00 - 17.00 uur. Maximaal drie personen. Prijs € 119,00 inclusief BTW, materiaal en koffie/thee.
 
Masterclass Beugeltas: heb je ooit een beugeltas leren maken maar ben je niet tevreden met het eindresultaat? In een prive-les van een paar uur leer je een goed basispatroon te maken.  Je leert aan de hand van diverse uitvoeringen van een beugeltas alle kneepjes die maken dat jouw tas er gelikt uit gaat zien! Steeds meer collega's weten mij te vinden!
                     
Plaats van de workshops: atelier Beekhuizenseweg 1A Velp. Voor informatie over data en tijden: 026-3257440