Waar zijn de tassen van Tanya te koop?

Zoek je een exclusieve leren tas of wil je een tas naar jouw wensen laten maken? Je bent altijd welkom om een kijkje te nemen in mijn atelier. Natuurlijk even bellen of ik aanwezig ben, 06-45393135

Sinds 19-9-2019 zijn een aantal van mijn tassen te koop bij The Hat Shop, Koningstraat 58 in Arnhem.

Tweemaal per jaar organiseer ik Open Atelier Dagen. Tussen 11.00 tot 17.00 uur ben je dan van harte welkom aan de Beekhuizenseweg 1A in Velp. Onder het genot van een lekker kopje koffie kun je mijn nieuwste tassen bekijken en wellicht zit er een prachtig kado voor jezelf tussen. Deze dagen zijn een aantal samples prettig geprijsd.

Wil je iemand verrassen met een mooie leren tas maar weet je niet goed wat diegene precies mooi vindt? Tanya Tassen heeft ook cadeaucheques. Natuurlijk verpakt in een mooi leren etui.