Waar zijn de tassen van Tanya te koop?

Heb je een tas gezien op mijn website die je wilt hebben? Laat dit weten via de Interesse knop. Na betaling van de factuur stuur ik jouw tas op.

Wil je een tas naar jouw wensen laten maken? Je bent altijd welkom in mijn atelier. Samen bespreken wij het model en het soort leer en fournituren.

Sinds 19-9-2019 zijn een aantal van mijn tassen te koop bij The Hat Shop, Koningstraat 58 in Arnhem.

Tweemaal per jaar organiseer ik Open Atelier Dagen. Tussen 11.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom op de Beekhuizenseweg 1A in Velp. Onder het genot van een lekker kopje koffie kun je mijn nieuwste tassen bekijken en wellicht zit er een prachtig kado voor jezelf tussen. Deze dagen zijn een aantal samples prettig geprijsd.

Wil je iemand verrassen met een mooie leren tas maar weet je niet goed wat diegene precies mooi vindt? Tanya Tassen heeft ook cadeaucheques. Natuurlijk verpakt in een mooi leren etui.