Waar zijn de tassen van Tanya te koop?

Je bent altijd welkom om een kijkje te nemen in het atelier aan de Beekhuizenseweg 1A in Velp;  graag even bellen voor een afspraak. Dit bezoek verplicht je tot niets! Mocht je een tas willen kopen dan is er een PINapparaat.

Zaterdag 25 Mei 2019 heb ik Atelier Opruiming! Mijn ogen zijn altijd groter dan de tijd die ik heb! In de loop der jaren heb ik tal van fournituren en leer verzameld waarvan ik een heleboel kan missen. Ben je hobbyist of aankomend tassenmaker: kom zaterdag 25 Mei van 11.00 tot 17.00 uur je hart ophalen. Grote stukken leer waar nog een tas uitkan, tassenvoering en de mooiste fournituren!

Open Atelier Dagen: op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 Oktober 2019 is er tussen 11.00 en 17.00 uur verkoop van unica, samples en de laatste tassen van een kleine serie, in het atelier aan de Beekhuizenseweg 1A in Velp. Je kunt deze dagen lekker kijken naar tassen maar ook naar een kleine demonstratie van de machines waar tassen mee worden gemaakt. Ook kun je zien wat je kunt maken op de workshop Eigen Leren Tas maken. Natuurlijk is er altijd een lekker kopje koffie!

Wilt u iemand verrassen met een mooie tas maar weet u niet goed wat diegene precies mooi vindt? Tanya Tassen heeft ook cadeaucheques. Natuurlijk verpakt in een mooi leren etui.

Bags of Tanya are for sale! You can send an email to http://info@tassenvantanya.nl and I send you information about how to buy these beautiful and unique bags.