Tassen van Tanya

Onder haar label Tanya ontwerpt en maakt leerbewerker Tanya Zeeman luxe en exclusieve leren tassen. Tassen van Tanya zijn eigenwijs en eigentijds. Ze worden met passie en precisie gemaakt. Ze zijn van Nederlands Ontwerp en zijn er om eindeloos draagplezier van te hebben. Tassen van Tanya zijn tassen met een knipoog!
Naast de eigen collectie is er de mogelijkheid om een tas naar uw eigen wensen te laten maken. Maatwerk!

Tassen van Tanya worden als unica of in gelimiteerde oplage gemaakt.

Tassen van Tanya zijn duurzaam: ze zijn gemaakt in haar atelier in Velp. De huiden zijn van koeien met een biologisch keurmerk, voornamelijk uit Duitsland.  

Zit de tas die u zoekt er niet bij? U kunt een afspraak maken om vrijblijvend langs te komen in Tanya's atelier om te kijken wat zij in opdracht voor u kan ontwerpen en maken.

Tanya Zeeman is ambachtelijk (SVGB) geschoold. Ze blijft bezig haar vakmanschap te ontwikkelen. Ze geeft graag haar vaardigheden door aan mensen die bij haar een workshop volgen.

Bags of Tanya are handmade, unica or a small collection of three the same bags. When you are interested in one of my bags: send an email to http://info@tassenvantanya.nl and I will send you information about how to buy my beautiful bags.